Eladó Családi ház, Győrújbarát

#715900002

Eladó Családi ház

189 millió Ft

Győrújbarát
Alapterület:
208 m2
Szobák száma:
5
Állapot:
Újszerű
Építési mód:
Tégla
Kertkapcsolatos
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
934 m2
Padlófűtés
Kertre néző
Parkosított
1

Leendő otthonához az első ajándékot mi adjuk: Most 100.000,- Ft értékű ajándékutalvány is jár Önnek

Győrújbarát csendes, nyugodt részén kínálom eladásra ezt a tökéletes elosztású, kellemes hangulatú, élhető családi házat.
A ház egy 934 m2-es telken épült 2012-ben, az igényesség és az élhetőség jegyében.
Az otthon alapterülete 208 m2, amely 4 hálószobát, 3 gardróbot, 2 fürdőt, wc-t, konyha-étkező-nappali hármast, háztartási helyiséget, dupla garázst foglal magában.
A jelenleg gyermekszobákként funkcionáló szobák önálló gardróbokkal rendelkeznek.
Ebben az épületrészben kapott helyet egy harmadik szoba, ami ma elsődlegesen a vendégszoba szerepét tölti be. Eme hármas szobaegyüttes szerves kiegészítője az itt helyett kapott fürdőszoba.

A szülői hálószoba a ház másik, elszeparált részén kapott helyet, önálló gardróbbal és fürdőszobával. A hozzá kapcsolódó eldugott, pergolával fedett terasz maximális intimitást biztosít lakóinak.

A 28 m2-es nappali a nagy üvegfelületeknek köszönhetően remek kilátást biztosít a gyönyörűen parkosított kertre. Ezt a kettőst köti össze a 18 m2-es, fedett terasz, amely tavasztól őszig családi-baráti ünnepek, beszélgetések központi helye. A téli, benti pillanatok szerves kiegészítője a nappaliban található fatüzelésű kandalló, amely egyszerre biztosítja az otthon meghittségét és melegét.

Az étkező megfelelő teret biztosít akár nagyobb létszámú étkezésekhez is, míg a modern, gépesített konyha mindezek alapjait és előkészületeit biztosítja hatékonyan.

Magas és minőségi műszaki tartalom mellett igényes belső burkolatok jellemzik a házat. A lakók nyugalmát és biztonságát kiépített riasztórendszer és videokamerás csengő biztosítja. Az otthon melegéről gázkazán gondoskodik, az egész házban padlófűtéssel. A 3 rétegű hő-, és hangszigetelt Internorm műanyag nyílászárók redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A meleg-víz ellátást napkollektor segíti, az ivóvízrendszer pedig vízlágyító berendezéssel egészült ki.

A 46 m2-es garázs két autónak biztosít zárt, fedett helyet, míg a vendégek a belső udvarban vagy a ház előtt kialakított parkolóban tudnak kényelmesen parkolni.

Az ingatlant már egy érett, gyönyörű kert veszi körül. A pázsit mindenkori megfelelő gondozásáról a kiépített öntözőrendszer és robotfűnyíró gondoskodik. A telken örökzöldek, cserjék, bokrok, termő gyümölcsfák, kerti tároló, kerti grill jelzi, hogy itt nem "csak" egy családi ház van, hanem igazi, élhető otthon.
A benti és kinti minőség, az átgondolt, tudatos tervezéssel megálmodott élhető terek mind a leendő lakók kényelmét, jólétét és biztonságát szavatolják.

Győrújbarát Magyarország északnyugati részén, Győrtől 8 kilométerre délre, a Sokorói-dombság és a Kisalföld találkozásánál, a dombvidék Ravazd-Csanaki vonulatának északi végén helyezkedik el. Közvetlenül szomszédos települések Győr-Ménfőcsanak és Nyúl, amelyekkel egybeépült településláncot alkot. Bár nem Győr közigazgatási része, a megyeszékhely közvetlen agglomerációs körzetéhez tartozik. A közelben elhaladó M1-es autópálya Budapest és Ausztria gyors megközelítését is biztosítja.

Jöjjön és nézze meg Ön is személyesen az ajánlatomat!
Ügyfeleimnek teljeskörű és díjmentest ingatlan-ügyintézést biztosítok, melyhez igény esetén banksemleges hitel- és CSOK közvetítést nyújtok.


IRODÁNKON KERESZTÜL TÖRTÉNŐ VÁSÁRLÁSKOR MOST A HÁZHOZ 100.000,- FT ÉRTÉKŰ OBI AJÁNDÉKKÁRTYÁT VAGY 100.000,- FT ÉRTÉKŰ MEDIA MARKT AJÁNDÉKKÁRTYÁT ADUNK AJÁNDÉKBA LEENDŐ VEVŐNKNEK. (Az ajándékkártya kiválasztása leendő vevőnk lehetősége lesz, míg az ajándék adójának megfizetése irodánkat terheli)

A ház megtekintéséhez és további lehetőségek maximális kiaknázásához, hívjon bizalommal!

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése